torsdag 7. oktober 2010

Black Angels - Phosphene Dream


The Black Angels fortsetter å levere suveren retro-psychedelia på 'Phosphene Dream'. På denne skiva har de gått enda lengre tilbake i tid for å finne inspirasjon, nærmere midten av 60-tallet enn på de forrige skivene. At de kommer fra Austin, Texas har aldri vært tydligere, med de røttene som finnes der av bl.a psychedelia og garage. Det er mer upbeat og flere garage elementer, og ikke fullt så dramatisk vokal som tidligere. Som alltid er det delikat, autentisk gitarlyd og god sound generelt. Etter den litt glattere produksjonen på 'Direction to see a ghost' er det godt at de har prøvd en annen produsent og studio.
Som vanlig forseggjort utgivelse på vinyl og gitarist Christian Bland står bak utforming og layout. Han gjør så å si alt av Black Angels og Austin Psych Fest' smakfulle materiale. Han har dessuten kommet med en egen skive med Christian Bland & The Revelators.

'The Lost Album' som er spilt inn sammen med Greg Ahley (Gris Gris/The Mirrors/Sir Lord Von Raven), og har Ashley's karakteristiske sound og klang.
Kun trykket opp i 333 eksemplarer og kan kjøpes via Austin Psych Fest sine nettsider, hvis du er rask! Du kan se mer av Bland's arbeide her.


Sjekk også ut The Viet Minh, nok et sideprojekt fra Black Angels, med Christian Bland, Alex Maas og Nate Ryan. Og The Shine Brothers hvor også en del av medlemmene er involert.

Ingen kommentarer: