lørdag 10. april 2010

Mugstar


Når tidligere omtalte Mugstar nå gir en ny skive blir den gitt ut på den superbe labelen Important Records, som har gitt ut bl. a Merzbow, Acid Mothers Temple, Cave og A Place To Bury Strangers mm. Psych/kraut rockebandet ble dannet dannet i Liverpool i 2003, og har siden den gang gitt ut et par full lengder, en rekke 7”, en split med Mudhoney (hvor de coverer hver sin Hawkwind låt), en 10", og er også kjente for å ha spilt inn den aller siste Peel Session med den avdøde John Peel.
Hawkwind faktoren er ganske høy også på "...Sun, Broken..." riffene og låtene tunge og repetitative, men har en moderne tilnærming og produksjon til slitte begreper som kraut, psych...
Mugstar er allerede i studio og jobber med sitt tredje album, to nye 7 "singler og har visstnok et filmprosjekt på gang, og legger ut på USA turne til sommeren.

1 kommentar:

1OK sa...

Er innom her alt for sjelden ser jeg. Må sjekke mer av det bandet her!

Lo litt av sangen i starten - har noen vage minner fra siste natten på ATP at vi sto og sang på lignende måte sammen med noen raringer. Er flau helt innerst i sjela når jeg sier at det var en veldig flott opplevelse for meg å gjøre det.