torsdag 26. november 2009

All In The Golden Afternoon


Duoen All In The Golden Afternoon er et av prosjekt fra det Austin's baserte ekteparet Rachel Goldstar og Carlos Jackson.
EP’n ble gitt ut på Mind Expansions i 2008, man jeg har ikke fått den som fysisk format før nå.

Rachel Stagg (Experimental Aircraft/Eau Claire med Jessica Bailiff/Monster Movie/ Tunnels/Static Silence/Rachel Goldstar/ The Black Angels...puh) er en driftig dame som man ser; duoen ga ut denne selvtitulert EP’n i fjor og har en full-lengde LP planlagt senere i år. Tidligere i år ga hun ut skive sammen med Experimental Aircraft Third Transmission: Meet Me on Echo Echo Terrace, og bandet er angivelig tilbake i studio og spiller inn en ny EP. Som medlem av The Static Silence, ga hun ut Found i mai. Hun har også et soloprosjekt under navnet Rachel Goldstar, som hun har planlagt å ha en release med i løpet av året. Hun spiller også bass for psychedeliabandet The Tunnels, også her sammen med ektemannen Carlos Jackson (ex-Polyphonic Spree/Shells/Tunnels/ Static Silence). I tillegg til dette driver hun labelen Rollerderby Records.
Denne EP’n er en svevende og delikat utgivelse, den bærer litt preg av hjemmeproduksjon, men det gjør da ingenting. Alt du hører ble spilt på en 8-spors Tascam 38 reel-to-reel maskin (visstnok redusert til en 7-spors på dårlige dager). Dette er solid debut-ep, og jeg gleder med til fortsettelsen. Masse fine drømmende psykedeliske lyder og arrangementer her...og assosiasjoner selvfølgelig.
Navnet har de tatt fra et av de hallusinogene diktene til Lewis Carroll dikt(Alice in Wonderland),

Ingen kommentarer: