tirsdag 14. juni 2011

The People's Temple - Sons of Stone


The People's Temple
Sounds Like: 60's psych-punk
Influences: Love, Brian Jonestown Massacre, Spacemen 3, 13th Floor Elevator, Early Stones, The Electric Prunes, and Link Wray
Record Label: HoZac, MnH, and Certified PRJim Jones / Peoples Temple

Night Beats / The UFO Club


Når The Reverberation Appreciation Society kommer med sin tredje utgivelse er det en virkelig godbit, det er mer fra favorittene The Night Beats. Det er en split 10" med The UFO Club, som er et samarbeid mellom Lee Blackwell fra nevnte Night Beats og Christian Bland fra The Black Angels. God kombo! Her kombinerer de skranglete 50-talls pop og 60s psychedelia på sin usedvanlig smakefulle måte. Lyden varierer ganske mye fra spor til spor, men lo-fi sounden har de alle. Noen ganger så obskur at den høres ut som om det er tatt opp på noen gamle slitte lydbånd, som på “A Night With Nefertiti”, og låtene kler det svært godt. Blackwell's snerrete og ubercoole nasale vokal blandet med den autentiske sounden og guttas rift-teft gjør at denne 10" går på repeat. Dog kun digitalt enn så lenge da vinylene ikke ble sendt fra USA før forrige uke. Dessverre uten den fete versjonen de gjør av The Ronettes klassikeren "Be My Baby", da det skedde noe galt i pressingen av vinylen.

Uansett, den har begrenset opplag 500 på 140g vinyl, designet (sammen med Rob Fitzpatrick), signert og nummerert av Bland og Blackwell. Løp og kjøp, killer rock n roll!

Night Beats kommer med sin første full-lengder etter planen i slutten av juni på eminente Trouble In Mind Records.